Meer resultaten voor fiets

fiets
Tweedehands Fietsen Kopen en verkopen 2dehands.be.
Of je nu graag langs het kanaal rijdt op een koersfiets, lid bent van een specialized wielerclub of in je vrije tijd liefst met je bmx door de modder scheurt: er zit zeker een fiets in ons aanbod die jou op de billen geschreven is.
Fiets graveren Bilzen.
U kunt dan gratis uw fiets laten graveren. Daarnaast graveren de gemeenschapswachten elke woensdag fietsen aan het oud stadhuis midden op de markt. Eenmaal per jaar trekken de gemeenschapswachten naar de Bilzer middelbare scholen om er fietsen te graveren. Tot slot heeft elke Bilzenaar de mogelijkheid zijn/haar fiets zelf te graveren.
Fiets gestolen? Doe aangifte! Stad Brugge.
bij de Lokale Politie zie adressen en openingsuren op de website van de Lokale Politie Brugge. Toegang tot de Fietsendienst. Jaarlijks worden ongeveer een 1000-tal fietsen opgehaald en een tijd lang bewaard. Ook jou gestolen fiets kan daar tussen staan.
Stickers voor fiets of aanhangwagen Gemeente Zonhoven.
Dit biedt geen garantie tegen diefstal, maar door deze te merken met een sticker, vergroot je bij diefstal wel de kans dat de politie jouw fiets of aanhangwagen kan opsporen en terugbezorgen. De stickers vervangen het graveren van de fiets of aanhangwagen.
Fietsen in Brussel Brussel Mobiliteit.
Met de fiets naar school. Acties en promotie. Fietsen in Brussel. Fietsen is alive pedalling in Brussel. Hoe meer mensen we op de fiets krijgen in de stad, hoe leuker het wordt voor elke fietser. Want meer fietsers betekent minder autos.
A-stad.
Met de fiets Flanders Expo.
Via de R4: volg de de Raymond La Rochelaan en volg het aangegeven fietspad. U komt vanzelf uit op Flanders Expo langs de voetgangers en fietsersbrug. Flanders Expo beschikt over een fietsenstalling nabij hal 3. U kan daar uw fiets achterlaten. Plan Flanders Expo met de fiets.
Fiets-GEN tussen Vlaanderen en Brussel Vlaanderen.be.
Voor de meeste van die verplaatsingen nemen veel mensen vandaag de auto. Vaak omdat de fiets nog geen veilig en comfortabel alternatief is. Daarom trekt Vlaanderen, samen met het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de provincie Vlaams-Brabant voluit de kaart van de fiets.
Fiets graveren Gemeente Begijnendijk.
Jaarlijks worden heel wat fietsen gestolen of geleend. Om de kans te vergroten dat de politie jouw fiets kan opsporen en terugbezorgen, kan je jouw fiets laten graveren. Als een gegraveerde fiets gestolen en teruggevonden wordt, kan de politie onmiddellijk de rechtmatige eigenaar opsporen.
Hoe is mijn fiets wettelijk in orde?
twee goed funcitonerende remmen: een op het voorwiel en een op het achterwiel. Verplichte uitrusting voor de fiets met kleine wieldiameter kinderfiets, minifiets, vouwfiets, BMX.: Een fiets met kleine wieldiameter heeft een wieldiameter van ten hoogste 50 cm banden niet inbegrepen.
Label je fiets Gemeente Kontich.
Label je fiets. Label je fiets. Wanneer je je fiets laat labelen, brengen we een duurzame sticker met je rijksregisternummer op je fiets aan. Dankzij dit nummer kan de politie op zoek gaan naar de eigenaar van een gestolen/achtergelaten fiets.

Contacteer ons