Resultaten voor fiets

fiets
Fietshandelketen fiets! sluit vijf filialen Aartselaar Gazet van Antwerpen.
De keten gaat reorganiseren en vijf van zijn zestien winkels in Vlaanderen sluiten, waaronder die van Aartselaar en Temse. Ingewijden wisten al langer dat Fiets! in minder goede papieren zat, maar naar buitenuit leek het de keten voor de wind te gaan.
Error Title.
Your computer may have been infected by malware and therefore flagged by the Incapsula network. Incapsula displays this page for you to verify that an actual human is the source of the traffic to this site, and not malicious software.
Fietsen.
Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site. Ga direct door naar de inhoud. Echte winkel in Niel. Ruim 30 jaar ervaring. Passie voor het merk. Op zoek naar een e-bike, fiets of scooter? Ontdek ons breed gamma topmerken!
Kies uw fiets Athlon.
Athlon biedt u een full service pakket door o.a. het onderhoud en herstel van de fiets 100% te verzorgen, een verzekering én pechverhelping te voorzien. We hebben een ruim assortiment. Via Bikelease kiest u de fiets die het best bij u past stadsfiets, koersfiets, vouwfiets, elektrische fiets.
Fiets-GEN tussen Vlaanderen en Brussel Vlaanderen.be.
Voor de meeste van die verplaatsingen nemen veel mensen vandaag de auto. Vaak omdat de fiets nog geen veilig en comfortabel alternatief is. Daarom trekt Vlaanderen, samen met het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de provincie Vlaams-Brabant voluit de kaart van de fiets.
Fiets wordt toch niet verbannen op spitstrein De Standaard.
Ook bij reizigersorganisatie TreinTramBus heeft men bedenkingen. We snappen dat het in de spits niet evident is, maar beperk dit liever tot de echt drukke probleemlijnen, vraagt voorzitter Stefan Stynen. NMBS, Infrabel, Fiets. Vandaag om 1648: Fiets wordt toch niet verbannen op spitstrein.
Object moved.
Hoe is mijn fiets wettelijk in orde?
twee goed funcitonerende remmen: een op het voorwiel en een op het achterwiel. Verplichte uitrusting voor de fiets met kleine wieldiameter kinderfiets, minifiets, vouwfiets, BMX.: Een fiets met kleine wieldiameter heeft een wieldiameter van ten hoogste 50 cm banden niet inbegrepen.
Stickers voor fiets of aanhangwagen Gemeente Zonhoven.
Dit biedt geen garantie tegen diefstal, maar door deze te merken met een sticker, vergroot je bij diefstal wel de kans dat de politie jouw fiets of aanhangwagen kan opsporen en terugbezorgen. De stickers vervangen het graveren van de fiets of aanhangwagen.
Gewone fiets niet meer welkom op trein tijdens de spits binnenland De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Pl
Volgend jaar zal het niet meer toegelaten zijn om met een gewone fiets op de trein te stappen tijdens de spits, schrijven de kranten van Het Mediahuis. Lees later Deel op Facebook Tweet op Twitter Mail. Deel op Whats app.
Goedkope fiets kopen? Matrabike Al 25 jaar voordelig fietsplezier!
Om de investering voor u zo laag mogelijk te houden, betaalt u bij Matrabike een eerlijke prijs voor een echte kwaliteit fiets. Dat wil zeggen: niet meer dan nodig is. Met onze ruime keuzeaanbod in sportieve fietsen, vindt u altijd een fiets naar wens.

Contacteer ons