Zoeken naar fiets

fiets
CDV Koning Fiets.
Ga de dialoog aan met zoveel mogelijk mensen en maak hen mede-eigenaar van jullie toekomstige fietsbeleid. Maak kennis met Koning Fiets. Fietsen is goed voor de portemonnee en het klimaat, het is gezond, snel, vermindert files én laat makkelijk sociaal contact toe.
Elektrisch fietsen.
Weer of geen weer, fietsen kan het hele jaar door. Het is wel belangrijk dat je je fiets én jezelf voorbereidt op een regenbui, wat extra modder en eventueel strooizout. Met deze tips komen jij en je fiets de hele herfst en zomer zonder kleerscheuren door.
Laat je fiets markeren! Oostende de Stad aan Zee.
Ten derde is er vanaf nu ook de mogelijkheid om een label digitaal aan te vragen meteen via ons digitaal loket. Het label wordt vervolgens toegestuurd via de post, je kan het dan zelf op je fiets plakken. Online aanvragen: Fiets: registratie/aanvraag fietsmarkering.
Fiets leasen breekt nu definitief door VRT NWS. VRT NWS. Play knop. VRT NWS.
Hij of zij kan die fiets dan overnemen voor die prijs na de leaseperiode. En anders komt die fiets terug naar ons en verkopen wij die via ons eigen tweedehandscircuit zoals we dat nu met autos doen of verkopen we die via sociale economie-projecten.
Laat je fiets niet pikken. Label jouw fiets. Gemeente Oostkamp.
Laat je fiets niet pikken. Label jouw fiets. Laat je fiets niet pikken. Label jouw fiets. Om je fiets te personaliseren, kan je jouw fiets laten labelen. In plaats van te graveren, wordt er nu een onverwijderbare sticker label op de fiets aangebracht.
Zo vindt u de goedkoopste lening voor die nieuwe elektrische fiets Consument Geld HLN.
Met specifieke fietsleningen willen ze mensen helpen om sneller zon fiets in huis te halen. Een degelijke elektrische fiets ook wel pedelec genoemd kost gemakkelijk 1.000 euro. Voor een supersnelle speed pedelec variëren de bedragen van 4.000 tot 6.000 euro.
Een fiets huren als student: hoe werkt het? De Fietsambassade Gent.
Waar kan je een fiets huren? Kattenberg 2-9000 Gent, vlakbij het Sint-Pietersplein. Je kan een fiets huren voor 3 tot 14 maanden maximum tot 31 oktober van het lopende academiejaar. Je kan kiezen uit verschillende types fietsen. De huurprijs hangt af van het type fiets en de termijn.
Laat je fiets niet stelen.
Goed van start. De voordelen van de fiets Comfortabel op weg De tien fietsgeboden Welke fiets moet ik kopen? Alles wat je nodig hebt Vormingen opleidingen. Multimodale mobiliteit De tien fietsgeboden Fietsonderhoud Door weer en wind De fiets aan het werk Nieuwe fiets?
Kies uw fiets Athlon.
Athlon biedt u een full service pakket door o.a. het onderhoud en herstel van de fiets 100% te verzorgen, een verzekering én pechverhelping te voorzien. We hebben een ruim assortiment. Via Bikelease kiest u de fiets die het best bij u past stadsfiets, koersfiets, vouwfiets, elektrische fiets.
Melding van een achtergelaten fiets Stad Gent.
Melding van een achtergelaten fiets. Een fiets in de weg? Laat het ons weten. Als u last heeft van een hinderlijk gestalde fiets of een fietswrak, kunt u dat melden. Vervolgens komt men controleren of deze fiets volgens het stedelijk reglement verwijderd kan worden.
Error Title.
Your computer may have been infected by malware and therefore flagged by the Incapsula network. Incapsula displays this page for you to verify that an actual human is the source of the traffic to this site, and not malicious software.

Contacteer ons