Resultaten voor fiets

fiets
Fiets graveren Bilzen.
U kunt dan gratis uw fiets laten graveren. Daarnaast graveren de gemeenschapswachten elke woensdag fietsen aan het oud stadhuis midden op de markt. Eenmaal per jaar trekken de gemeenschapswachten naar de Bilzer middelbare scholen om er fietsen te graveren. Tot slot heeft elke Bilzenaar de mogelijkheid zijn/haar fiets zelf te graveren.
Deze fiets in bovenleiding veroorzaakt al uren hinder op het spoor rond Brussel, politie start onderzoek Binnenland Nieuws HLN.
Door deze fiets in de bovenleiding is het treinverkeer sinds deze ochtend onderbroken tussen Jette en Bockstael Foto via @RikiU2 NMBS pic.twitter.com/FQ6FkkkHSV. NMBS@ NMBS link. Een trein raakte defect en kwam rond 6.50 uur tot stilstand doordat een fiets in de bovenleiding was terechtgekomen.
Stickers voor fiets of aanhangwagen Gemeente Zonhoven.
Dit biedt geen garantie tegen diefstal, maar door deze te merken met een sticker, vergroot je bij diefstal wel de kans dat de politie jouw fiets of aanhangwagen kan opsporen en terugbezorgen. De stickers vervangen het graveren van de fiets of aanhangwagen.
Fiets gestolen? Doe aangifte! Stad Brugge.
bij de Lokale Politie zie adressen en openingsuren op de website van de Lokale Politie Brugge. Toegang tot de Fietsendienst. Jaarlijks worden ongeveer een 1000-tal fietsen opgehaald en een tijd lang bewaard. Ook jou gestolen fiets kan daar tussen staan.
A-stad.
Met de fiets Flanders Expo.
Via de R4: volg de de Raymond La Rochelaan en volg het aangegeven fietspad. U komt vanzelf uit op Flanders Expo langs de voetgangers en fietsersbrug. Flanders Expo beschikt over een fietsenstalling nabij hal 3. U kan daar uw fiets achterlaten. Plan Flanders Expo met de fiets.
Busreizen naar de leukste plekken om te fietsen FlixBus.
Fiets direct meeboeken in de shop. Veel van onze bussen zijn voorzien van een fietsdrager en kunnen maximaal 5 fietsen meenemen. Dit is de gemakkelijkste mogelijkheid, aangezien je fiets in zijn geheel mee kan. Kosten: 9 per fiets, per enkele reis.
Fiets graveren Gemeente Begijnendijk.
Jaarlijks worden heel wat fietsen gestolen of geleend. Om de kans te vergroten dat de politie jouw fiets kan opsporen en terugbezorgen, kan je jouw fiets laten graveren. Als een gegraveerde fiets gestolen en teruggevonden wordt, kan de politie onmiddellijk de rechtmatige eigenaar opsporen.
Hoe is mijn fiets wettelijk in orde?
twee goed funcitonerende remmen: een op het voorwiel en een op het achterwiel. Verplichte uitrusting voor de fiets met kleine wieldiameter kinderfiets, minifiets, vouwfiets, BMX.: Een fiets met kleine wieldiameter heeft een wieldiameter van ten hoogste 50 cm banden niet inbegrepen.
Label je fiets Gemeente Kontich.
Label je fiets. Label je fiets. Wanneer je je fiets laat labelen, brengen we een duurzame sticker met je rijksregisternummer op je fiets aan. Dankzij dit nummer kan de politie op zoek gaan naar de eigenaar van een gestolen/achtergelaten fiets.
Kies uw fiets Athlon.
Athlon biedt u een full service pakket door o.a. het onderhoud en herstel van de fiets 100% te verzorgen, een verzekering én pechverhelping te voorzien. We hebben een ruim assortiment. Via Bikelease kiest u de fiets die het best bij u past stadsfiets, koersfiets, vouwfiets, elektrische fiets.

Contacteer ons