Meer resultaten voor fiets

fiets
Swapfiets Altijd een werkende fiets.
Wat gebeurt er als mijn fiets stuk gaat? Als er iets mis is met je fiets komen wij snel bij je langs om je fiets te repareren of om hem te swappen voor een werkend exemplaar. Dit zonder extra kosten.
Gele fiets De Fietsambassade Gent.
14 maanden 60.00. 1 maand kan enkel bij verlenging. Bij het afhalen van de fiets betaal je 60 euro waarborg. Dit bedrag krijg je terug bij het inleveren van de fiets. in goede staat. Diefstal en vandalisme verzekering 5 euro.
Kijk! Ik fiets! Gemeente Middelkerke.
Een ouder kind activiteit waardoor uw zoon of dochter leert fietsen zonder steunwieltjes. Fiets en helm meebrengen! Zaterdag 24 maart van 9 tot 12 uur. Sporthal De Barloke, Slijpesteenweg 28, 8432 Leffinge. Kleuters die reeds met steunwieltjes kunnen fietsen of zicht kunnen voortbewegen met een loopfiets.
Buitenbanden fiets Decathlon.
Ze zijn van groot belang, aangezien ze je zowel grip bezorgen alsook impact hebben op je prestaties. Daarom vind je bij Decathlon een heel gamma banden voor zowel wegfietsen al mountainbikes! Lees het advies. Hoe kies ik een fiets of mtb-band?
Biljet Fiets Kusttram De Lijn.
Op drukke momenten kan je je fiets niet meenemen op de Kusttram. Alleen als er voldoende plaats is, mag je fiets mee. Je moet je fiets zelf in of uit het voertuig zetten. Je fiets kan enkel mee op de Kusttram.
Arm Beenstukken fiets Decathlon.
Waarom been of armwarmers dragen op de fiets? Been of armwarmers die je gemakkelijk kan aan en uittrekken tijdens het tussenseizoen, een multifunctionele nekwarmer een stuk stof waar je ook een hoofdband, muts of bivakmuts van kunt maken, een nekwarmer uit fleece of overschoenen: er bestaat tal van uitrusting voor een ritje met de racefiets of mountainbike.
Fietsen Stad Brugge.
Verloren fiets opzoeken bij de Fietsendienst. Fiets correct stallen op openbaar domein. Is mijn fiets klaar voor op de weg? Fietsen of stappen in groep. Fietsenparking Markt krijgt uitgebreidere openingsuren. Vanaf donderdag 18 mei fietsenparking elke dag open van 7 tot 23 u.
Stickers voor fiets of aanhangwagen Gemeente Zonhoven.
Dit biedt geen garantie tegen diefstal, maar door deze te merken met een sticker, vergroot je bij diefstal wel de kans dat de politie jouw fiets of aanhangwagen kan opsporen en terugbezorgen. De stickers vervangen het graveren van de fiets of aanhangwagen.
Fietsverzekering? VAB beschermt je fiets tegen diefstal, schade en pech.
De VAB-Fietsverzekering komt niet tussen voor schade die je zelf hebt aangebracht, schade die onder de garantie van de fiets valt, schade bij verhuur van de fiets, schade die geen invloed heeft op het gebruik van de fiets, normale slijtage, schade door verkleuring, reiniging of herstelling.
Kies uw fiets Athlon.
Athlon biedt u een full service pakket door o.a. het onderhoud en herstel van de fiets 100% te verzorgen, een verzekering én pechverhelping te voorzien. We hebben een ruim assortiment. Via Bikelease kiest u de fiets die het best bij u past stadsfiets, koersfiets, vouwfiets, elektrische fiets.
A-stad.

Contacteer ons