Meer resultaten voor elektrische fiets

elektrische fiets
Fiets, plooifiets, elektrische fiets Auto 5.
Het zich af en toe kunnen verplaatsen per fiets is een interessant alternatief voor de auto: Auto 5 moedigt dit type vervoer aan met een zeer complete selectie fietsen, elektrische fietsen, vouwfietsen en andere manieren van verplaatsen. Met de elektrische fiets kunt u de auto op bepaalde trajecten vervangen, maar er bestaan ook sportieve elektrische fietsen, perfect om uw grenzen op ongelijk terrein te overtreffen.
Fietsen Wanneyn Brugge Fietsen Elektrische fietsen.
Bijhorende artikelen voor de elektrische fiets! De fietsdrager voor de elektrische fiets! De handigste, volledig opvouwbare fietsdrager voor twee fietsen. Verschillende modieuze helmen die perfect passen bij uw elektrische fiets. NuVinci Test Service Partner. Fietsen Wanneyn vanaf nu Nuvinci Test Service Center!
Elektrische fiets kopen? Voordelige e-bikes op Bikester.be.
De meeste elektrische fietsen die verkrijgbaar zijn, worden als e-bike aangeduid en vallen in de categorie pedelic. Over het algemeen wordt met e-bike/elektrische fiets een fiets bedoeld, die met met een elektrische motor is uitgerust. Pedelec komt uit het Engels en staat voor Pedal Electric Cycle.
De elektrische fiets Fietsersbond.
Eigenlijk trap je op een elektrische fiets bijna even hard als tijdens een rustige rit op een stadsfiets, maar je rijdt opmerkelijk sneller. Globaal genomen zijn er twee categorieën elektrische fietsen: ondersteuning tot 25 km per uur en ondersteuning tot 45 km per uur.
Met deze elektrische fiets van BMW ga je nog harder WANT.
Hoewel niemand nog echt weet of e-bikes het helemaal gaan maken, verschijnen er toch telkens weer nieuwe exemplaren op de markt. Ook BMW doet driftig mee in de elektrische fiets arena en zet met het laatste Active Hybrid e-bike model een beest van een fiets neer.
Elektrische fiets? Alles wat je er moet over weten hier te vinden goedgezind.be by Gezinsbond.
De elektrische fiets is voor ons niet om sneller te kunnen fietsen maar om verder of opnieuw met de fiets te kunnen doen wat we vroeger deden. Het is verboden kinderen jonger dan drie jaar te vervoeren op een speed pedelec.
bol.com Elektrische fiets kopen? Kijk snel!
Elektrische fietsen zijn handig om meerdere redenen. Zo hoef je je minder in te spannen en kan je sneller fietsen dan op een gewone fiets, hierdoor kan je ook sneller op je bestemming aankomen. Een elektrisch fiets is natuurlijk ook goed voor het milieu en wat dat betreft beter dan een scooter of auto.
Hoe kies ik de juiste elektrische fiets? Energids.
De reële autonomie van de fiets hangt grotendeels af van het gewicht van de fietser, de aard van het terrein, de temperatuur en ten slotte de wind. Omdat ze behoorlijk wat wegen 17 tot 25 kg en snel kunnen rijden, moet een elektrische fiets uitstekende remmen hebben.
Vergoeding nu ook voor elektrische fietsen Jobat.be.
Het woord fiets is in de wetteksten aangepast naar rijwiel, gemotoriseerd rijwiel met elektrische aandrijving of speed pedelec met elektrische aandrijving. Dit betekent dat elektrische fietsen dezelfde behandeling krijgen als een gewone fiets, zegt Nathalie Wellemans, Legal Advisor Sr. van hr-specialist Group S.
Elektrische fiets: 2 keer goed voor het milieu Recupel Waarom recyclage? Afval sorteren is schatten recupereren Recupel Recupel.
Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse, gepersonaliseerde inhoud en advertenties. Elektrische fiets: 2 keer bingo voor het milieu. Elektrische fiets: 2 keer bingo voor het milieu. Zalig toch, zo'n' elektrische fiets: zonder veel inspanning doe je iets goeds voor het milieu.
Elektrische fiets huren Het Verzet.
Wat kan ik zelf doen? Tips voor uw e-bike. Elektrische fiets huren. Allround fiets Brompton. Fietsverhuur voor groepen. Elektrische fiets huren. U bent hier. Home Fietsverhuur Elektrische fiets huren. Huurfiets of testfiets? Wij hebben 20 elektrische fietsen beschikbaar voor verhuur.

Contacteer ons