Resultaten voor fietshelmen

fietshelmen
Fietshelmen Trek Bikes BE.
België / Nederlands. Een fietshelm is misschien wel het belangrijkste item in een fietsuitrusting. Daarom besteedt Bontrager de allergrootste zorg aan elk ontwerp, van racehelm en mtb-helm tot en met de urban modellen. Met de Crash Replacement Garantie heb je bovendien de zekerheid dat je Bontrager helm bij een val in het eerste jaar na aanschaf geheel gratis vervangen wordt.
Van Eyck Sport: Helmen Heren Fietskledij kopen online.
En ook aan de kids werd gedacht. Fietshelmen van Met en Nutcase bestaan in verschillende kleuren, modellen en met de leukste prints. Heren fietshelmen: safety first. Heren fietshelmen kopen online kan je doen bij Van Eyck Sport. Je vindt er verschillende merken en modellen voor volwassenen en kids.
Fietshelm kopen? Groot assortiment fietshelmen Mantel.com België.
Fietshelmen worden door vele grote namen geproduceerd. Echter, of je nu een POC Helm draagt of een Giro Helm, een Bontrager helm of een Kask helm: alle fietshelmen bij Mantel voldoen aan de Europese veiligheidsnorm voor fietshelmen. De jongsten kunnen ook veilig op pad met een fietshelm: kind veiliger, ouder geruster.
Fietshelmen van alle topmerken Futurumshop.nl.
Je bent succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief. Binnen enkele seconden ontvang je een e-mail van ons. Het opgegeven emailadres is niet correct. Probeer het opnieuw. Het email adres staat al in onze nieuwsbrief database. 31 0 55 533 98 33.
bol.com Fietshelm kopen? Alle Fietshelmen online.
Een fietshelm is een onmisbare fietsaccessoire voor een goed voorbereide fietser. Ondanks dat het in Nederland niet verplicht is om een fietshelm te dragen is het wel een goed idee. Met een fietshelm bescherm je jezelf namelijk en verklein je bij ongelukken de kans op ernstig hoofdletsel.
Fietshelmen: vergelijk en kies.
Veiligheid boven alles als je fietst! Met een goede fietshelm kun je het risico op ernstige hoofd en hersenletsels sterk verminderen. Bekijk hieronder onze testresultaten voor 22 fietshelmen. Wil je meer weten over onze testmethode? Raadpleeg ons dossier Hoe wij fietshelmen testen.
casque enfant, casque bébé, casque à vélo wwwkinderhelmenbe.
Nous voulons encourager les enfants, ensemble avec les parents de porter leur casque vélo, skate, skeeler, ski etc. Les casques colorés, joyeux et robustes traduisent un peut le caractère de nos petits trésors, ainsi qu'ils' demandent eux-mêmes pour porter leur" petit casque.
Fietshelm schoonmaken: hoe doe je dat?
Als de binnenvoering niet uitneembaar is, dan kan aangeraden worden om de voering met een natte doek schoon te maken. Het is overigens altijd aan te raden om fietshelmen op een natuurlijke manier te laten drogen en niet bij een verwarming te plaatsen of in zon droog te laten worden.
Tweedehands Fietshelmen Fietsonderdelen Accessoires 2dehands.be.
Computer Game Consoles. Sluiten Terug naar. 2.508 zoekertjes in Fietshelmen. Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox. Stel zoekopdracht in. Selecteer afstand Alle afstanden Alle afstanden. Gratis 5 Gratis.
Fietshelmen en onderdelen Specialized.com.
Fietshelmen en onderdelen. Fietshelmen en onderdelen. Als het aankomt op fietshelmen, is veiligheid het enige dat telt. Maar om veiligheid ook comfortabel te maken, is enkel wat beschermend foam niet genoeg. Dit vraagt namelijk om hypermoderne technologie, ergonomisch onderzoek en aerodynamisch research, zodat wij jou de meest comfortabele, best ventilerende en mooiste helmen kunnen bieden.
Zo kies je de juiste fietshelm A.S.Adventure.
In een ideale wereld kunnen beide gecombineerd worden zonder compromis, maar bij fietshelmen moet je meestal toch kiezen voor één van beide. Fervente mountainbikers en wielertoeristen opteren vaak voor een exemplaar met iets meer ventilatie en dus iets minder regenbescherming, zoals de Nutcase Gen 3.

Contacteer ons