Op zoek naar fietshelmen?

fietshelmen
Fietshelm kopen? Groot assortiment fietshelmen Mantel.com België.
Echter, of je nu een POC Helm draagt of een Giro Helm, een Bontrager helm of een Kask helm: alle fietshelmen bij Mantel voldoen aan de Europese veiligheidsnorm voor fietshelmen. De jongsten kunnen ook veilig op pad met een fietshelm: kind veiliger, ouder geruster.
Fietshelmen en onderdelen Specialized.com.
Fietshelmen en onderdelen. Fietshelmen en onderdelen. Als het aankomt op fietshelmen, is veiligheid het enige dat telt. Maar om veiligheid ook comfortabel te maken, is enkel wat beschermend foam niet genoeg. Dit vraagt namelijk om hypermoderne technologie, ergonomisch onderzoek en aerodynamisch research, zodat wij jou de meest comfortabele, best ventilerende en mooiste helmen kunnen bieden.
Fietshelmen van alle topmerken Futurumshop.nl.
Top 10 overschoenen. Mutsen, sjaals en petten. Reinigings en impregneringsmiddel. Top 10 armwarmers. Top 10 beenwarmers. Accessoires en onderdelen. Top 10 fietsschoenen. Fietshelmen en brillen. Fietshelmen en brillen. Fietsbrillen voor brildragers. Accessoires en onderdelen. Top 10 fietsbrillen. Top 10 fietshelmen.
Fietshelmen Trek Bikes BE.
Een fietshelm is misschien wel het belangrijkste item in een fietsuitrusting. Daarom besteedt Bontrager de allergrootste zorg aan elk ontwerp, van racehelm en mtb-helm tot en met de urban modellen. Met de Crash Replacement Garantie heb je bovendien de zekerheid dat je Bontrager helm bij een val in het eerste jaar na aanschaf geheel gratis vervangen wordt.
Wel of geen fietshelm? gezondheid.be.
In landen waar fietshelmen verplicht zijn, daalt het risico op hoofdletsel niet, het fietsgebruik wel. Jaarlijks worden ongeveer 67.000 slachtoffers van een fietsongeval behandeld op een spoedeisende-hulpafdeling, worden er 8.000 fietsers opgenomen in een ziekenhuis, en overlijden er 190 mensen als gevolg van een fietsongeval.
Fietshelmen: vergelijk en kies.
Auto fiets: Fietsen. Fietshelmen: vergelijk en kies. Veiligheid boven alles als je fiets! Met een goede fietshelm kun je het risico op ernstige hoofd en hersenletsels sterk verminderen. Bekijk hieronder onze testresultaten voor 22 fietshelmen. Wil je meer weten over onze testmethode?
Fietshelm schoonmaken: hoe doe je dat?
Als de binnenvoering niet uitneembaar is, dan kan aangeraden worden om de voering met een natte doek schoon te maken. Het is overigens altijd aan te raden om fietshelmen op een natuurlijke manier te laten drogen en niet bij een verwarming te plaatsen of in zon droog te laten worden.
Fietshelmen Fietskleding.
Het gebruik van veilige, lichtgewicht fietshelmen kan het verschil kan maken tussen leven en dood. Excuses uit het verleden om geen helm te gebruiken, zoals te warm hedendaagse helmen zijn voorzien van goede ventilatie, zwaar de lichtgewicht AGU-helmen voel je nauwelijks op je hoofd, na twee keer dragen weet je niet beter en lelijk er zijn genoeg helmen met supersnelle designs zijn hopeloos achterhaald: tegenover iedere smoes om géén helm te dragen staat een veel beter argument om het wél te doen.
bol.com Fietshelm kopen? Alle Fietshelmen online.
Een fietshelm is een onmisbare fietsaccessoire voor een goed voorbereide fietser. Ondanks dat het in Nederland niet verplicht is om een fietshelm te dragen is het wel een goed idee. Met een fietshelm bescherm je jezelf namelijk en verklein je bij ongelukken de kans op ernstig hoofdletsel.
Fietshelmen DreamLand.
Welke kinderfietshelm je ook koopt, het hoofdje van je kindje zal goed beschermd zijn in onze stevige en kwaliteitsvolle fietshelmen! Al onze kinderhelmen zijn ook voorzien van ventilatiegaten waardoor het hoofd van je kind altijd koel blijft en dus niet begint te zweten.
Fietshelmen voor volwassenen beschermen onvoldoende tegen letsels binnenland De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus
Fietshelmen voor volwassenen beschermen vaak onvoldoende tegen letsels, ook al voldoen ze aan de ruim twintig jaar oude Europese veiligheidsnorm. Dat blijkt uit onderzoek van Test Aankoop, dat pleit voor een nieuwe Europese norm. Vorig jaar deed de consumentenorganisatie al gelijkaardige tests met fietshelmen voor kinderen.

Contacteer ons