Resultaten voor fietshelmen

fietshelmen
Kinderfietshelmen Koop online de leukste fietshelm voor je kind!
Geen saaie fietshelmen, maar fietshelmen met stoere prints en vrolijke kleuren die kindjes maar al te graag dragen! Tussen onze ruime keuze Kiddimoto fietshelmen vind je zeker en vast een print of kleur die perfect bij jouw past. Zo hebben we leuke neon kleurtjes, stippen, kersen, vlinders, verfspatten.
Fietshelmen worden cool Klasse Archief.
6 OIVO onderzoeks en informatiecentrum van de verbruikersorganisaties Ongevallen met fietsen, rolschaatsen en skateboards, studie met apart hoofdstuk over de fietshelm Carine Renard www.oivo-crioc.org. 6 BIVV Belgisch Instituut voor de verkeersveiligheid tips voor fietshelmen op www.bivv.be. 6 Alles over fietshelmen in het Engels www.helmets.org.
mega-cycle-fietshelmen Mega-Cycle.
FIETSHELM RIBCAP LENNY BLAUW. 8900, 10% 8010., RIBCAP LENNY FIETSHELM/MUTS GRIJS. FIETSHELM RIBCAP LENNY GRIJS. 8900, 10% 8010., RIBCAP LENNY FIETSHELM/MUTS ANTRACIET. FIETSHELM RIBCAP LENNY ANTRACIET. 8900, 10% 8010., RIBCAP JACKSON FIETSHELM/MUTS MEDIUM GREY 56-58. FIETSHELM RIBCAP JACKSON GREY MEDIUM 56-58.
Fietshelmen van topmerken Futurumshop.nl.
Je bent succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief. Binnen enkele seconden ontvang je een e-mail van ons. Het opgegeven emailadres is niet correct. Probeer het opnieuw. Het email adres staat al in onze nieuwsbrief database. 31 0 55 533 98 33.
fietshelmen Nutcase Provan.
Home Fiets Accessoires Fietshelmen fietshelmen Nutcase. Fietshelm Nutcase te verkrijgen in S 52-56cm, M 56-60cm, en L 60-64cm. Uiterst veilige helm met een gemakkelijke sluiting. Little nutty fietshelm. Kindjes dragen eindelijk graag een helm! Deze nieuwe GENERATION 2 Nutcase helm heeft de nieuwe unieke magnetische sluiting, die veel gemakkelijker in gebruik is dan de klassieke klik-sluiting.
FIETSHELMEN Fashion for Cycling.
Aan vergelijken toevoegen. HELM LAZER CAPPUCCINO LOCK. HELM LAZER CAPPUCCINO LOCK. Aan vergelijken toevoegen. GORETEX HELMET POWER NEON. GORETEX HELMETCOVER POWER NEON. Aan vergelijken toevoegen. HELM LAZER CAPPUCCINO LOCK. HELM LAZER CAPPUCCINO LOCK. Aan vergelijken toevoegen. HELM LAZER STREET JR.
Fietshelmen kopen Webshop Verkeer op School.
Dat betekent dat fietshelmen voor maximaal 200 euro terugbetaald worden. Als je een opleiding uit het Verkeer op School gamma van de VSV volgt, krijg je nog 100 euro extra subsidie. Die kun je gebruiken voor de terugbetaling van extra fietshelmen.
bol.com Fietshelm kopen? Alle Fietshelmen online.
Een fietshelm is een onmisbare fietsaccessoire voor een goed voorbereide fietser. Ondanks dat het in Nederland niet verplicht is om een fietshelm te dragen is het wel een goed idee. Met een fietshelm bescherm je jezelf namelijk en verklein je bij ongelukken de kans op ernstig hoofdletsel.
Fietshelmen Touring Touring.
Getest: 10 fietshelmen. Als je valt tijdens het fietsen, verkleint een goede helm de kans op een ernstig hoofdletsel. Zeker voor kinderen, senioren en sportfietsers is een helm onmisbaar. We hebben tien fietshelmen uitgetest. Wat is de beste fietshelm? Voor deze test verzamelden we verschillende exemplaren van hetzelfde model in het ADAC testlab.
Test-Aankoop: Veel" fietshelmen beschermen onvoldoende" Binnenland Nieuws HLN.
Fietshelmen voor kinderen leveren niet altijd de bescherming die ouders ervan verwachten. Dat blijkt uit een nieuwe test van consumentenorganisatie Test-Aankoop. De beste van de twaalf geteste helmen levert een gemiddeld blessurerisico van 30 procent op, terwijl dat bij de twee slechtste opliep tot 80 procent.
Fietshelm Fietsersbond.
Welke fietshelm kies je? Er is voor elk wat wils in het wijde gamma aan fietshelmen. De helmen verschillen zowel qua kleur als qua model, gewicht en materiaal. Om een goede keuze te maken, moet men rekening houden met enkele elementen.

Contacteer ons