Zoeken naar fietshelmen

fietshelmen
Fietsen Dewasport Fietshelm nodig? Wetteren Dendermonde Deinze.
Bezoek onze winkels of contacteer ons. Zowel tijdens het woon-werkverkeer, in je vrije tijd of als je volle bak aan competitie wielrennen doet, een fietshelm hoort erbij. Er zijn verschillende soorten helmen zoals: race helmen, MTB helmen en BMX helmen.
Fietshelm Wikipedia.
Wereldwijde overzicht van de draagplicht van de fietshelm, rood: alle fietsers, rose: draagplicht zonder sanctie, paars: gedeeltelijke draagplicht, oranje: draagplicht voor kinderen, blauw: lokale regels, groen: geen draagplicht. Een fietshelm is een speciaal vervaardigd hoofddeksel dat wordt gedragen door fietsers ter voorkoming van hoofdletsel.
Torch fietshelm met LED-verlichting Torch Apparel BeNeLux.
Door de hoge verlichting ben je niet alleen zichtbaar voor de auto achter je, maar ben je ook zichtbaar voor de autos daarna. Bovendien ben je met de Troch fietshelm veel zichtbaarder voor vrachtwagens en wordt het risico op dodehoek-ongevallen zo enorm verkleind.
Fietshelm kopen? BESLIST.be Ruime keus. lage prijs.
Vederlicht topmodel De Lazer Z1 is een van de lichtste fietshelmen die het merk gemaakt heeft. Voor de Z1 in maat S geldt een gewicht van slechts 190 gram. Ook wat betreft bescherming van de zijkant van het hoofd zit het bij deze racefietshelm meer dan goed.
fietshelm fietskleding helmen VERGELIJK.BE.
Zoek naar producten. Categorie├źn x Sluiten. Zoek: root.ui.getPage.getSearchText x. Wil je ook zien welke gewone winkels in data.getCity er fietshelmen verkopen? Gebruik huidige locatie. data.getNumberOfReviews consumenten beoordelen producten in fietshelm categorie met gemiddeld een data.getAverageRating rating. Goedkoop Vergelijk alle fietshelmen prijzen lager dan 50 euro.
Fietshelm.
Ons meest lichte en compacte jas, nu ook in het wit en met 360 zichtbaarheidCompact met opb. 7495, 6413, Excl. Torch Helm 1. De technologische evolutie bij het ontwikkelen van fietshelmen staat niet stil! Ontdek de Genie Helm met intelligent achterlicht en krachtig voorlicht usb oplaadbaar.
Zo kies je de perfect passende fietshelm iBike.
Naast de fietshelmen voor avontuurlijke fietsers en fietshelmen voor kinderen kan je bij iBike Antwerpen ook hippe fietshelmen kopen zoals de Torch fietshelm met geïntegreerde led. De helm voor fietsers die vaak in het donker op hun stalen ros kruipen.
Test-Aankoop: Veel fietshelmen beschermen onvoldoende Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Test-Aankoop: Veel fietshelmen beschermen onvoldoende. 04/09/2017 om 0835: Bron: BELGA Print Corrigeer. archiefbeeld Foto: Pol De Wilde. Fietshelmen voor kinderen leveren niet altijd de bescherming die ouders ervan verwachten. Dat blijkt uit een nieuwe test van consumentenorganisatie Test-Aankoop.
Fietshelmen kopen? Decathlon.nl.
Bij Decathlon hebben we een groot assortiment aan fietshelmen voor zowel jonge als volwassen fietsers. Elke fietshelm is als veilig gekeurd en daarnaast is de kwaliteit van afwerking en pasvorm bepalend voor de prijs die je ervoor moet betalen. Het belangrijkste is dat een fietshelm comfortabel moet zitten.
Fietshelm kopen? Frank.
Of je nu op je racefiets door de stad of over plattelandswegen rijdt of met je mountainbike door het bos dendert, vallen kun je overal. Een goede fietshelm biedt veiligheid, zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van je comfort of je uitstraling.
Van Eyck Sport: Fietshelmen Heren Fietskledij kopen online.
Verder heeft Van Eyck Sport ook nog 14 verschillende mountainbike fietshelmen in zijn assortiment. En ook aan de kids werd gedacht. Fietshelmen van Met en Nutcase bestaan in verschillende kleuren, modellen en met de leukste prints. Heren fietshelmen: safety first.

Contacteer ons