Resultaten voor fietshelm

fietshelm
Zo kies je de juiste fietshelm A.S.Adventure.
De veiligste fietshelm? Dat is de helm die je daadwerkelijk draagt. Wanneer een fietshelm oncomfortabel is, slecht past of gewoon geen zeker gevoel geeft, zal hij na een tijdje gewoon in de kast of garage blijven liggen. Kortom, een fietshelm kiezen is iets waarvoor je maar beter je tijd neemt.
Fietshelm kopen? Groot assortiment fietshelmen Mantel.com België.
Een vraag die we vaak krijgen als mensen een nieuwe fietshelm kopen: wat is de beste fietshelm? Het antwoord is eigenlijk heel simpel: die is er niet. Een fietshelm test zal regelmatig met een winnaar uit de bus komen, maar deze reviews zijn veelal toegespitst op een bepaald type helm.
Fietshelmen worden cool Klasse Archief.
Jonge fietsers zijn een erg kwetsbare groep. De aanzet om een fietshelm te dragen is daarom logisch bij jonge kinderen. De fietshelm beschermt bij aanrijdingen, maar ook bij gewone valpartijen, waarbij het hoofd tegen de stoeprand, een muur, de grond of zelfs de eigen fiets terechtkomt.
Fietshelmen Touring Touring.
Een goede fietshelm biedt bescherming bij een val, is comfortabel om te dragen en eenvoudig te gebruiken. Tegenwoordig zie je steeds vaker zogenaamde hard shell helmen in het straatbeeld. Een hard shell helm heeft een losse binnenkant met daaromheen een harde en dikke schaal die de bescherming biedt.
Fietshelm Fietsersbond.
Na 5 jaar. Denk er ook aan dat een fietshelm van hogere kwaliteit langer meegaat dan een fietshelm uit het goedkopere gamma. Het verplichten van het dragen van een fietshelm lijkt misschien een goed idee om de veiligheid van de fietsers te verbeteren, maar dat is het niet.
Nieuwe fietshelm kan hersenschade tot helft verminderen Leuven Regio HLN.
Leuven Wetenschappers van de KU Leuven hebben een nieuwe en extra veilige fietshelm ontwikkeld die het risico op een zwaar hersenletsel tot één derde of zelfs de helft kan verminderen. De onderzoekers van de departementen Werktuigkunde, Materiaalkunde en Neurowetenschapen van de KU Leuven zijn al sinds 1999 bezig met de ontwikkeling van een nieuwe fietshelm.
Fietshelm Aya.be.
Otto en Belle gaan een kleine straatrace houden. Aya mag niet meedoen. met zn supersnelle ruimtetuigje. Als scheidsrechter van de race zet hij zijn. Is dat wel een goed idee? Haal snel alle afleveringen van Aya in huis via onze e-shop.
Alle artikels over Fietshelm" Knack.be.
Onzichtbare fietshelm breekt testrecords video. Een onzichtbare fietshelm, die rond de hals gedragen wordt maar net als een airbag opblaast bij een val, maakt furore. Fietshelm geeft vals gevoel van veiligheid. De fietshelm beschermt te weinig en geeft een vals gevoel van veiligheid, stelt Theo Zeegers van de Nederlandse Fietsersbond.
Bollé creëert THE ONE fietshelm Mountainbike.be.
Anno 2016 wil het Franse Bollé since 1888, dat razend populair is in de ski en snowboard sport, zijn topstatus in het wielerpeloton heroveren. En daar zal de lancering van deze nieuwe fietshelm zonder twijfel bij helpen. De Bollé Road Standard.
Karrewiet: BIVV: De fietshelm Ketnet.
in de wereld. De grote verkeersenquete: de fietshelm. Amper de helft van de kinderen draagt soms of altijd een fietshelm. Veel kinderen willen de fietshelm niet dragen omdat het niet cool is en ook omdat hun ouders de helm niet dragen.
SLADDA Fietshelm L/zwart IKEA.
Het gebruik van cookies is uitgeschakeld. Daardoor worden je voorkeuren niet opgeslagen en zal de IKEA website je niet herkennen bij je volgend bezoek. Ontdek hoe je cookies kan inschakelen voor een vlottere webervaring. SLADDA Fietshelm L/zwart IKEA. Fietshelm SLADDA L/zwart.

Contacteer ons