Resultaten voor fietshelm

fietshelm
PZ VLAS: Hoe kiest u de juiste fietshelm?
Waar moet u op letten bij de aankoop? En is er een verschil tussen helmen voor kinderen en volwassenen? Een fietshelm voor uw kind. Voor de kleine fietsers onder ons moeten we extra goed letten op de kwaliteit van de fietshelm.
Pleidooi Dr Jos: Weg" met de fietshelm."
En zijn fietshelm is ook al van hout. de man gespt inderdaad een houten helm van zijn hoofd en schudt een bos grijze krullen los Die pseudohipster gaat nog binnenkomen ook, ik zal me moeten inhouden om hem niet uit te lachen.
Paradisio.
Polisport Fietshelm Baby Guppy, maat 44-48 cm. Qt Cycle Tech Fietshelm Cats and Dogs, maat 46-52 cm. Qt Cycle Tech Fietshelm Corsa, maat 48-52 cm. Qt Cycle Tech Fietshelm E.T, maat 46-52 cm. Qt Cycle Tech Fietshelm Unicorn, maat 48-52 cm.
Fietshelm kopen? Groot assortiment fietshelmen Mantel.com België.
Een vraag die we vaak krijgen als mensen een nieuwe fietshelm kopen: wat is de beste fietshelm? Het antwoord is eigenlijk heel simpel: die is er niet. Een fietshelm test zal regelmatig met een winnaar uit de bus komen, maar deze reviews zijn veelal toegespitst op een bepaald type helm.
Goede fietshelm? Hier moet je op letten VTM NIEUWS.
Delen op Facebook Delen op Twitter. Fietshelmen voor kinderen bieden te weinig bescherming tegen ernstige hersenletsels, zo blijkt uit een onderzoek van consumentenorganisatie Test-Aankoop. Maar waar moet je precies op letten als je een fietshelm uitkiest? Drie tips van neurochirurg Bart Depreitere UZ Leuven.
Van Eyck Sport: Helmen Heren Fietskledij kopen online.
Heren fietshelmen kopen online bij Van Eyck Sport. Om voldoende beschermd te zijn, is het belangrijk om een fietshelm aan te schaffen. Bij Van Eyck Sport vind je een groot assortiment aan heren fietshelmen. Kopen online kan je dus eenvoudig doen vanaf nu.
Fietshelmen DreamLand.
Vooraleer je een fietshelm koopt is het natuurlijk belangrijk te weten welke maat je moet kiezen. Je kan dus best eerst even de hoofdomtrek van je kleine coureur opmeten. Dit is heel eenvoudig, kom hier te weten hoe je de beste fietshelm kiest voor je kleintje.
bol.com Fietshelm kopen? Alle Fietshelmen online.
Een fietshelm is een onmisbare fietsaccessoire voor een goed voorbereide fietser. Ondanks dat het in Nederland niet verplicht is om een fietshelm te dragen is het wel een goed idee. Met een fietshelm bescherm je jezelf namelijk en verklein je bij ongelukken de kans op ernstig hoofdletsel.
Touring test: fietshelmen niet allemaal even veilig Nieuws Verkeer op School.
De organisatie pleit niet voor een helmplicht maar wijst erop dat het dragen van een fietshelm heel wat leed kan voorkomen. Internationaal onderzoek toont immers aan dat een derde van de zwaargewonde fietsers hoofd of hersenletsel als diagnose krijgt en dat, met een fietshelm, dat aantal met 45% kan verminderen.
Frankrijk verplicht fietshelm tot 12 jaar Het Nieuwsblad.
Frankrijk verplicht fietshelm tot 12 jaar. 20/03/2017 om 1143: door bapl Print Corrigeer. Kind fiets met fietshelm Foto: Pol De Wilde Corelio. Frankrijk verplicht kinderen onder 12 jaar om een fietshelm te dragen. De nieuwe regeling gaat in vanaf 22 maart.
casque enfant, casque bébé, casque à vélo wwwkinderhelmenbe.
Nous voulons encourager les enfants, ensemble avec les parents de porter leur casque vélo, skate, skeeler, ski etc. Les casques colorés, joyeux et robustes traduisent un peut le caractère de nos petits trésors, ainsi qu'ils' demandent eux-mêmes pour porter leur" petit casque.

Contacteer ons