Meer resultaten voor fietshelm

fietshelm
fietshelm voor kinderen HEMA.
fietshelm voor kinderen. Een lichtgewicht fietshelm voor kinderen die voldoet aan de Europese norm EN1078. De blauwe helm met een dessin heeft een verstelbare veiligheidsgesp, zodat de helm op elke hoofdmaat past. Ook heeft de helm goede ventilatie door de verschillende openingen met anti-vliegennet.
Is het dragen van een fietshelm in Oostenrijk verplicht?
Indien je voor oudere kinderen of voor jezelf ook een fietshelm wilt kopen, dan kan er uiteraard met dezelfde tips als hierboven rekening worden gehouden. Het dragen van een fietshelm kan de kans op letsel aan de hersenen verminderen, zodat het zeker het overwegen waard is om tijdens het fietsen in Oostenrijk met een fietshelm op te fietsen.
Fietshelm kopen? Groot assortiment fietshelmen Mantel.com Belgiƫ.
Een vraag die we vaak krijgen als mensen een nieuwe fietshelm kopen: wat is de beste fietshelm? Het antwoord is eigenlijk heel simpel: die is er niet. Een fietshelm test zal regelmatig met een winnaar uit de bus komen, maar deze reviews zijn veelal toegespitst op een bepaald type helm.
bol.com Fietshelm kopen? Alle Fietshelmen online.
Een fietshelm is een onmisbare fietsaccessoire voor een goed voorbereide fietser. Ondanks dat het in Nederland niet verplicht is om een fietshelm te dragen is het wel een goed idee. Met een fietshelm bescherm je jezelf namelijk en verklein je bij ongelukken de kans op ernstig hoofdletsel.
City fietshelmen I Veilig en stijlvol I Gunstig geprijsd ij Bikester.
Giro Cinder Mips Fietshelm blauw/zwart. Giro Cinder Mips Fietshelm rood/zwart. Giro Cinder Mips Fietshelm geel. Giro Cinder Mips Fietshelm grijs. Giro Cinder MIPS Fietshelm rood/zwart. Giro Cinder MIPS Fietshelm blauw. Giro Cinder MIPS Fietshelm grijs. Giro Cinder MIPS Fietshelm olijf.
Fietshelmen voor de weg en MTB AGU everydayriding.
Producten 1 9 van 22. Tonen als Foto-tabel Lijst. Fietshelm Kids LED. Fietshelm Urban Speed Pedelec. Fietshelm Urban Civick LED. Fietshelm MTB Kerio. Aero Speed Fietshelm. Producten 1 9 van 22. Tonen als Foto-tabel Lijst. Misschien is een helm wel het belangrijkste fietsaccessoire.
Zo kies je de juiste fietshelm A.S.Adventure.
Zo kies je de juiste fietshelm. De veiligste fietshelm? Dat is de helm die je daadwerkelijk draagt. Wanneer een fietshelm oncomfortabel is, slecht past of gewoon geen zeker gevoel geeft, zal hij na een tijdje gewoon in de kast of garage blijven liggen.
VIAS 60% van de Belgen voorstander van verplichting fietshelm voor kinderen.
Een invoering van de verplichting van de fietshelm zou uiteraard gepaard moeten gaan met andere maatregelen zoals: een continue verbetering van de infrastructuur voor fietsers, sensibiliseringscampagnes voor de automobilisten rond meer respect voor de kwetsbare weggebruikers, maar ook campagnes voor de fietsers zelf zodat ze de wegcode respecteren en het nut inzien van een goed onderhouden fiets, meer controles enz.
Fietshelmen Decathlon.
Fietshelm kinderen 100 blauw. Fietshelm stad 500 Tilt. Fietshelm voor kinderen f. Alle filters bekijken. Mijn winkel kiezen en de beschikbaarheid controleren De beschikbare producten bekijken in Mijn winkel Winkel veranderen. Geen enkele van deze producten is beschikbaar in Mijn winkel Winkel veranderen.
Abus Fietshelm kopen bij HBS.
Abus Hill Bill Fietshelm. Abus Hubble Fietshelm. Abus Hyban Fietshelm. Abus In-Vizz Fietshelm. Abus MonTrailer Fietshelm. Abus MountK Fietshelm. Abus MountX Fietshelm. Abus Moventor Fietshelm. Abus S Cension Fietshelm. Abus S-Force Pro Fietshelm. Abus Scraper Fietshelm. Abus Scraper Kid Fietshelm.
Fietshelmen Touring Touring.
Een goede fietshelm biedt bescherming bij een val, is comfortabel om te dragen en eenvoudig te gebruiken. Tegenwoordig zie je steeds vaker zogenaamde hard shell helmen in het straatbeeld. Een hard shell helm heeft een losse binnenkant met daaromheen een harde en dikke schaal die de bescherming biedt.

Contacteer ons