Meer resultaten voor fietshelm

fietshelm
Zet je fietshelm op! ref. 920 Assortiment BIVV webshop.
Deze folder bevat tips voor de aankoop van een fietshelm en het correcte gebruik ervan. Aan de hand van spelletjes, tests en gerichte informatie wordt aan de kinderen duidelijk gemaakt wat nut is van de fietshelm: je hoofd en zijn kostbare inhoud, de hersenen, beschermen.
De fietshelm: verplichten of niet? poll Nieuws Verkeer op School.
In landen waar de fietshelm verplicht werd, was er een stagnatie of zelfs vermindering van het aantal fietsers. Wel raadt de Fietsersbond het gebruik van de fietshelm aan voor bepaalde doelgroepen als jonge kinderen of sportieve fietsers. Volgens de fietsersbond moet het fietsbeleid de oorzaken van ongelukken aanpakken.
Fietshelmen niet voor watjes Gino Carts Bikes.
Bakfiets Brompton Brooks Cambium CycleChic Elektrische fiets Fashion Fietsbeveiliging Fietsevent Fietshelm Fietskledij Fietstas Fietsvakantie Fietsverlichting Fietsverzekering Fietszadel Fun Gaastra Gadget Giro GMR Goed doel Idworx Instagram Kadotip Kinderactiviteit Kinderen Kinderen Kinderfietsen Kindertransport Larry vs Harry Mannen Nieuwigheden Nutcase Oostende Promotie Red Dot Award Regenkledij Toerisme Trekking Veiligheid Vouwfiets Vrouwen Vrouwen Wedstrijd.
Paradisio.
Bij ons betaal je altijd makkelijk én veilig! 2016 Stabe NV, alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden Privacy. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendingskosten, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Alle producten, prijzen, afbeeldingen en informatie op deze website zijn onder voorbehoud.
Hoe belangrijk zijn de ventilatiegaten in een fietshelm?
Als de aerodynamica een belangrijke rol speelt bij het fietsen, zoals bij racefietsen het geval kan zijn doordat er een zo hoog mogelijke snelheid bereikt moet worden, dan is het aerodynamische aspect uiteraard eveneens van belang bij de aanschaf van een fietshelm met ventilatie.
Een goede fietshelm is noodzakelijk Fietsen Catrysse.
Een goede fietshelm past je perfect. Bij een fietshelm gaat het in de eerste plaats om de veiligheid. In de tweede plaats kunnen we kijken naar het modieuze aspect ervan. Gelukkig is hier de laatste jaren zeer goed op ingespeeld door vele fabrikanten.
Fietshelmen van topmerken Futurumshop.nl.
Je bent succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief. Binnen enkele seconden ontvang je een e-mail van ons. Het opgegeven emailadres is niet correct. Probeer het opnieuw. Het email adres staat al in onze nieuwsbrief database. 31 0 55 533 98 33.
9x fietshelm-inspiratie voor slashparents met stijlgevoel.
Wie binnenkort een fietstochtje plant in Frankrijk met het gezin is maar beter op de hoogte. Want sinds 21 maart is een fietshelm verplicht in Frankrijk voor kinderen jonger dan 12 jaar. Wie de regels niet naleeft betaalt een dikke vette boete.
Fietshelm kopen? Groot assortiment fietshelmen Mantel.com België.
Een vraag die we vaak krijgen als mensen een nieuwe fietshelm kopen: wat is de beste fietshelm? Het antwoord is eigenlijk heel simpel: die is er niet. Een fietshelm test zal regelmatig met een winnaar uit de bus komen, maar deze reviews zijn veelal toegespitst op een bepaald type helm.
bol.com Fietshelm kopen? Alle Fietshelmen online.
Een fietshelm is een onmisbare fietsaccessoire voor een goed voorbereide fietser. Ondanks dat het in Nederland niet verplicht is om een fietshelm te dragen is het wel een goed idee. Met een fietshelm bescherm je jezelf namelijk en verklein je bij ongelukken de kans op ernstig hoofdletsel.
Fietshelm Fietsen 2dehands.be.
Cycle Tech fietshelm Inmold Urban E bike unisex wit maat. Nu in de aanbieding van 139.90 euro voor 69.95 euro! Cycle Tech fietshelm Deze fietshelm geeft een optimale bescherming aan jouw hoofd. 22 november 2017 1749: Bezorgt in heel België.

Contacteer ons